Categories
Bobby Rundfunk

Superterm krijgt marktwaarde

Goed nieuws voor de liefhebbers van verfijnde narratief. Bearhole stelt vanaf vandaag de superterm ‘gralba’ ter beschikking van het brede publiek.

Bobby Rundfunk vanuit Bordeaux

Mits een kleine betaling kunnen particulieren vrij gebruik maken van het woord Gralba in al hun berichtgeving. Dat maakte CEO Dick Weyls vanochtend bekend op een persconferentie. Een maandabonnement op Gralba kost 20 euro, en geeft toegang tot een ongelimiteerd gebruik van de superterm. Daarnaast biedt Bearhole ook een speciaal EK-pakket aan. Voor een luttele 10 euro staat Gralba ter beschikking tot en met 10 juli, de volledige duur van het EK dus.

“Met dit gebaar steken we de hand uit naar onze collega’s in het journalistieke veld” zegt CEO Dick Weyls over de opmerkelijk gunstige promo-actie. “We willen onze goede relatie met de internationale pers onderstrepen. Door Gralba voordelig aan te bieden kunnen zij nu ook eens proeven van de topjournalistiek zoals wij die al jaren kennen.”

Het gebruik van Gralba kent binnenshuis bij Bearhole alvast een groot succes. Ook de officiële matchanalyse van Bobby Rundfunk over Zweden-België maakt gebruik van de superterm. “Veel grinta, iets te weinig gralba” schreef de topreporter over de prestaties van de Duivels. Dat belooft. (br)

QuoteFunk3
Bobby Rundfunk over de wedstrijd Zweden-België. De superterm is hem duidelijk niet vreemd.

Just write what you're thinking right now!