Categories
Bobby Rundfunk

Rundfunk over Ierland: “Gevaar schuilt in rugbedrukking”

Bobby Rundfunk
Topreporter Bobby Rundfunk

Het gevaarlijkste aspect van de Ieren is de bedrukking op hun truitjes. Dat stelt topreporter Bobby Rundfunk vast in een 38-pagina’s tellend scoutingsrapport voor mediagigant Bearhole. 

“Naast hun organisatorische kwaliteiten op het veld moeten we ons vooral zorgen maken over het gebruikte lettertype” zegt de reporter. “Ierland gebruikt niet de moderne strakke stijl, maar gaat voor een meer klassieke, Schots-Gaelische fontstijl. Dit kan voor verwarring zorgen bij de Belgen.”

Het rapport is intussen ook doorgeseind naar de selectie in Bordeaux. Rundfunk adviseert een aangepaste theoretische voorbereiding voor de match van zaterdag. “Wat ik voorstel is een korte revisie van de lettertypes en hun impact op de spelstijl van de ploeg in kwestie. Los daarvan raad ik de Belgen aan om hun namen in Comic Sans MS te drukken. Dit hippe, eigentijdse lettertype kan tegen de klassieke Ieren doorslaggevend zijn.”

De opvallende studie kwam er op vraag van CEO Dick Weyls. De voorzitter van Bearhole pompte een aanzienlijk bedrag in zijn nieuwe Font Research & Development Cel. “Ik wil steeds de meest kwaliteitsvolle en diepgaande berichtgeving kunnen voorleggen aan ons lezerspubliek. Daarvoor maak ik graag budgetten vrij” aldus de CEO, die vorige week nog 12 medewerkers moest ontslaan wegens budgettaire hervormingen. (jp)

One reply on “Rundfunk over Ierland: “Gevaar schuilt in rugbedrukking””

Just write what you're thinking right now!