Categories
Bobby Rundfunk

Rundfunk onzeker voor Italië

Bobby Rundfunk, die voor Bearhole verslag geeft op het EK in Frankrijk, sukkelt met een lichte blessure aan de rechterpink. De topreporter is daardoor onzeker voor de openingsmatch van de Belgen tegen Italië komende maandag.

Bobby Rundfunk, die voor Bearhole verslag geeft op het EK in  Frankrijk, sukkelt met een lichte blessure aan de rechterpink. De topreporter is daardoor onzeker voor de openingsmatch van de Belgen tegen Italië komende maandag.

Door reporter ad-interim Jacques Prélude

Rundfunk liep de blessure op bij een normale trainingsdag op kantoor. “Ik zette misschien iets teveel druk op de balpen” aldus de reporter. “Die korte pressing was noodzakelijk, maar zorgde er helaas voor dat ik in de laatste alinea mijn pink lichtelijk verstuikte.”

De medische staff van Bearhole doet er intussen alles aan om zijn topreporter alsnog klaar te stomen voor de match. CEO -en schijnbaar ook dokter- Dick Weyls verduidelijkt: “Het is voor ons van cruciaal belang om topartikels op de mat te brengen tijdens het EK. We kunnen het ons dan ook niet permiteren om een reporter als Bobby te missen voor deze klepper.”

Op de vraag of Weyls wel de geschikte man is om een medische ingreep uit te voeren bij zijn eigen staffleden, reageert de CEO standvastig. “Ik trek mijn spoedcursus Geneeskunde niet in twijfel. Wel houd ik alle mogelijkheden open. Amputatie is een optie.”

Dat het straks zo ver komt valt sterk te betwijfelen, maar mogelijks verschijnt Rundfunk wel met een steunverband aan de aftrap. Of zoiets zijn artikels inhoudelijk kan benadelen, ontkent Dick Weyls. “Rundfunk is een rasechte Bearhole reporter. Hij weet met dit soort kwaaltjes om te gaan.”

De komende dagen hoort u ongetwijfeld meer over deze penibele situatie. (jp)

BOB2RECHTER1
Archiefbeeld. Vliegend reporter Bobby Rundfunk tijdens een van zijn meer recente crashes met zijn luchtvaartmaatschappij Brundfunk Airlines.

Just write what you're thinking right now!