Categories
Bobby Rundfunk

Rundfunk naar EK

Bearhole’s topreporter Bobby Rundfunk zal de Rode Duivels vergezellen op het EK in Frankrijk. Dat bevestigt CEO Dick Weyls.

door Jacques Prélude

“Er heerste veel onzekerheid de voorbije weken, maar ik ben blij dat de kogel door de kerk is.” De woorden van een opgeluchte Bobby Rundfunk, nadat hij groen licht kreeg van de Bearhole top om mee af te reizen naar Frankrijk. Evident was dat zeker niet, weet ook CEO Dick Weyls. “Het was voornamelijk een kwestie van budget. Na het boeken van mijn eigen hotelkamer schoot er niet veel meer over” aldus een geldbewuste Dick. “Maar u weet dat Bearhole er alles aan doet om topjournalistiek op de mat te brengen, en daarom hebben we ons noodfonds aangesproken.”

Wat de precieze functie van Rundfunk op het EK zal zijn, staat nog niet helemaal vast. Critici beweren alvast dat het gebrek aan voetbalkennis binnen de Bearhole redactie voor problemen kan zorgen. Weyls ontkent: “We bereiden onze staff momenteel voor met een intensieve cursus voetbaljournalistiek. Die geef ik zelf. Daarna gaat het balletje rollen. Ik denk in ieder geval dat onze jongens fris genoeg uit de kleedkamer zullen komen om het voetbaljargon onder de knie te krijgen.”

ekbericht

Just write what you're thinking right now!