Categories
Bobby Rundfunk

IJsland verpest EK-pronostiek Rundfunk

De overwinning van IJsland heeft voor een schokgolf gezorgd op de redactie van Bearhole. Niet zozeer vanwege hun sterke prestatie, wél omdat topreporter Bobby Rundfunk de uitslag foutief had voorspeld in zijn EK pronostiek.

Door vervangend reporter Jacques Prelude

Het is een publiek geheim dat Bobby Rundfunk veel belang hecht aan zijn EK voorspellingen. De reporter leek met zijn 2-1 prono voor Engeland de kalfjes al vroeg op het droge te hebben, maar kwam na negentig minuten bedrogen uit.

“Dit is een ware ramp voor mijn volledige EK pronostiek, wat toch wel het enige leuke is aan heel deze bedoening als ik eerlijk mag zijn.” meldt de topreporter kort na de feiten. “Overigens had ik mijn wedstrijdverslag al voor de match uitgeschreven, omdat ik nog verwacht werd op een wijnproeverij nabij Bordeaux. De nederlaag voor Engeland komt dus dubbel zo hard aan” aldus een aangeslagen Bobby Rundfunk.

Van Rundfunk werd eigenlijk verwacht dat hij na de wedstrijd een uitgebreid matchverslag zou schrijven en indienen bij CEO Dick Weyls. Aan die opdracht kan hij dus niet voldoen. “De teleurstelling omtrent mijn foute pronostiek is te groot om verder nog aan journalistieke prestaties te denken” verduidelijkt Rundfunk.

Op de vraag of een groot reporter als Bobby Rundfunk zich niet beter wat meer met zijn berichtgeving bezig houdt, reageert CEO Dick Weyls gematigd. “Ik begrijp dat Rundfunk teleurgesteld is. Dat zou ik ook zijn na zo’n slechte pronostiek. Ik kan zijn foutje dus wel door de vingers zien. Onze redactie zal dit opvangen met een inhoudelijk sterke tweet, zodat onze lezers alsnog een journalistiek product voorgeschoteld krijgen.” (jp)

“Dit is een ware ramp voor mijn volledige EK pronostiek, wat toch wel het enige leuke is aan heel deze bedoening als ik eerlijk mag zijn.” – Bobby Rundfunk vanuit Bordeaux

live_bobby_16

2 replies on “IJsland verpest EK-pronostiek Rundfunk”

Bobby, toch… Reeds lang mijn favoriete sport-journalist. Nu toch teleurgesteld. Heb ook gehoord dat hij rookt. Met zijn voorbeeldfunctie kan ik dit niet goedkeuren.

Bedankt voor je repliek Alfred. We vinden jouw input altijd een verrijking voor de website. De geruchten dat Bobby rookt zijn nog niet tot op het hoofdkwartier beland. Onze tuchtcommissie zal wel een dossier openen. Tot juins dan maar weer. De redactie

Just write what you're thinking right now!