Categories
Bobby Rundfunk

Bearhole stuurt reporter naar foute stad

Paniek op het hoofdkantoor vanochtend, toen bleek dat topreporter Bobby Rundfunk niet in Lyon, maar wel in Cannes was aangekomen voor de verslaggeving van de match België-Italië.

Het SMS-berichtje dat Rundfunk vanochtend omstreeks 8u stuurde naar het hoofdkwartier kwam aan als een donderslag bij heldere hemel. “Goed aangekomen in Cannes, ik voel dat de stad toeleeft naar de match van de Duivels vanavond” stuurde de reporter. Aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht zo leek, tot een van de Bearhole medewerkers opmerkte dat de match helemaal niet in Cannes gespeeld wordt.

CEO Dick Weyls relativeert de zaak. “Op dit soort van logistieke blunders zijn we gelukkig goed voorbereid. Onze ‘Cel voor de Preventie van Logistieke Blunders’ heeft de situatie onder controle.” Diedrick Faelboot van de cel Preventie verduidelijkt: “We hebben intussen een helikopter gechartered die Bobby naar Lyon zal brengen. De kans is groot dat hij daar op tijd aankomt om de match alsnog van kwaliteitsvolle berichtgeving te voorzien.”

Eerder vorige week kwam Bobby Rundfunk nog in de media omwille van een lichte blessure aan de pink. Daar lijkt de reporter intussen volledig van verlost. (jp)

rundfunkfout

Just write what you're thinking right now!