Categories
News

Winterprik teistert Bearhole: staff bevriest tijdens ochtendvergadering

“Eén winterprik maakt geen winterdick” zegt het spreekwoord, maar niets blijkt minder waar vandaag op Bearhole HQ.

“Eén winterprik maakt geen winterdick” zegt het spreekwoord, maar niets blijkt minder waar vandaag op Bearhole HQ. De staff zit vastgevroren in het vergaderlokaal, en heel wat goede content kan niet gepubliceerd worden wegens bevroren. CEO Dick Weyls kondigt alarmfase Beige af, al weet niemand precies wat dat betekent.

Door reporter ter plaatse Bobby Rundfunk 

“Tijdens de staffmeeting vanochtend is het merendeel van onze redactie inderdaad vastgevroren geraakt in het vergaderlokaal” bevestigt Dick Weyls comfortabel van achter een stomende Cécémel. “Ik kon er zelf helaas niet bijzijn wegens brunchverplichtingen. Daarom probeer ik de situatie vanop afstand te managen hier in ‘Bistro Royale'”.

De CEO wijst ons erop dat ook heel wat uitstekende blogcontent hinder ondervindt van de sneeuwval. “De post die vandaag voorzien was zit vastgevroren in pijp 237 en kan dus vooralsnog niet gepubliceerd worden. Zonde, want het is een uitstekende brok content. Eén van onze beste posts van 2017″.

Hoe lang staff en content vastgevroren zullen blijven is nog niet duidelijk. “Vanaf morgen beginnen we te strooien op het hoofdkwartier. Hopelijk raakt onze staff tijdig ontdooit om terug content te creeëren. Voor de geniale post in pijp 237 is het vrees ik al te laat.”

Over het tergende gebrek aan verwarming op het Bearhole hoofdkwartier is Dick kordaat: “Kijk jongens, om eerlijk te zijn had ik helemaal geen winter verwacht dit jaar. In augustus wees niets erop dat het kouder zou worden. Als die winter dan toch ineens voor de deur staat, moet je snel handelen. Dat heb ik dus niet gedaan.”

Just write what you're thinking right now!