Categories
News

Weyls verlengt domeinnaam voor 3 jaar

CEO Dick Weyls geeft groen licht om de webstek ‘bearhole.be’ tot 2022 in leven te houden. Een budget van € 90,00 werd vrijgemaakt door de Raad van Bestuur.

door tijdelijk reporter met halftijds contract
via interimbureau’s Brenda Geitmuyls

CEO Dick Weyls gaf deze middag groen licht om de webstek ‘bearhole.be’ tot 2022 in leven te houden. Dat goede nieuws bevestigt woordvoerder ad-interim Gertfried Backman. De bestendiging van het digitaal platform is een enorme vertrouwensboost voor de entertainmentgigant, die de voorbije maanden gebukt ging onder de hardnekkige geruchten van een nakend faillissement.

“Die geruchten moet je natuurlijk altijd met een korreltje zout nemen” benadrukt Backman. “Maar ik moet toegeven dat in onze interne keuken het zoutvaatje al een tijdje leeg was. Dit nieuws komt dus ook voor ons stafmedewerkers op een cruciaal moment”.

Groen licht
Dick Weyls geeft groen licht voor een broodnodige kapitaalsinjectie. Ook op deze foto staat een groen licht.

Uit het zopas vrijgegeven rapport ‘Bearhole Beyond 2020: Challenges and More Challenges‘ blijkt dat Bearhole’s Raad van Bestuur een budget vrijmaakt van om en bij de 90,00 euro, om de website ook de komende drie jaar up-and-running te houden. “Dit is een duidelijk signaal aan de fans van het eerste uur” verduidelijkt Backman. “De kapitaalinjectie betekent meer ademruimte voor het Digitale Team en ook het ondersteunende Pijpnetwerk gaat erbij gebaat”.

Op de vraag of ook de fans van het tweede uur de vruchten van dit digitaal engagement zullen plukken, blijft Backman vaag: “Fans van het tweede uur hadden beter een uurtje vroeger gekomen. Dan hadden ze tijdens het derde uur niet met zoveel vragen gezeten.”

CEO Dick Weyls zelf was niet meer bereikbaar voor commentaar. Later deze zomer volgt meer informatie over het najaarsprogramma van Bearhole. (BG)

2 replies on “Weyls verlengt domeinnaam voor 3 jaar”

Just write what you're thinking right now!