Categories
News

Weyls overweegt Bearcoin

In een poging om volatiele cashflows om te zetten in duurzaam geldbeheer, overweegt CEO Dick Weyls de invoer van een eigen cryptomunt. Met een waarde-equivalent in drek kan de Bearcoin een nieuwe doch penetrante wind doen waaien op Wall Street.

– door Jacques Prélude

“Een volatiele markt maakt nog geen volatiele Dick”, verzekert de goedgeluimde CEO ons van achter een dampende mok ochtendbruin. “Meesurfen op het momentum is trouwens al jaren onze innovatiestrategie bij uitstek. Daar gaan we vandaag heus geen uitzondering in maken.”

De financiële markten zijn alvast getriggerd. Maar zitten beleggers nu écht te wachten op deze nieuwe Bearcoin? “Ik heb die vraag natuurlijk voorgelegd bij het hoofd van onze Financiële Dienst, met name Goudklomp Gerda” aldus Weyls. “Zij was evenwel met verlof. Daarom ben ik er maar meteen mee doorgegaan.”

Paardendrek als harde valuta?

Milieuactivisten zijn niet opgezet met een munt die een reële waardelast draagt binnen de bemestingsindustrie. “Er zal enorm veel paardendrek aan te pas komen om deze munt levensvatbaar te houden” lezen we in een studie van milieu spin-off Bearpeace. “Dat strookt niet met de klimaatambities die Bearhole onlangs publiceerde.” Op mestgerelateerde vragen wilde CEO Weyls tijdens ons gesprek niet ingaan.

2 replies on “Weyls overweegt Bearcoin”

Just write what you're thinking right now!