Categories
News

Ietsdatgiet in de VS #2

gietgroterDick Weyls stuurde blog-legende ietsdatgiet naar de VS om van daaruit te rapporteren en een nieuwe lezersmarkt aan te boren. Lees hier zijn bevindingen.

Hola senors y senoritas!

Hablo muchos Espanol aqui!

Neenee gewoon weer Nederlands, haha daar had ik jullie!

Dus ja Amerika, wat kan ik nog zeggen. Veel Amerikanen, natuurlijk. Ook veel vlees. Echte carnivoren, die Amerikanen. Echte jagers ook. Pas hebben ze in de zoo nog een gorilla afgeschoten. Niet bepaald loslopend wild, want hij zat al in een kooi. Alleszins, big deal hier, dat ze die aap hebben afgeknald! Dikke schande! Een aap is blijkbaar meer waard dan een miljoen koeien. Begrijpe wie het begrijpen kan.

Wel cute ook, zo’n gorilla. Cute dieren > niet-cute dieren. Zo simpel is het. I guess dat als je als dier niet wil opgegeten worden door een mens, je gewoon zo cute mogelijk moet zijn en zoveel mogelijk op instagram en youtube moet komen.

SURVIVAL of the CUTEST!

Voila tot zover mijn pleidooi voor vegetarisme.

Om even naadloos over te gaan op een ander actueel subject: nadat er dus bijna een kind opgegeten is door een gorilla, is er in Orlando ook nog eens een kind vermoord door een krokodil. En natuurlijk heeft een ander beest ook nog een hoop mensen vermoord in gayclub.

U ziet, the clash of civilizations is nergens meer uitgesproken dan hier in het wilde Amerika.

Western civilization, that would be a good idea! Dat zeiden de Heideroosjes ooit.

Ik denk het hier elke dag wel eens. Dus aan zij die gewoon nog lekker in het Avondland wonen: geniet van jullie beschaving! Probeer het aantal vluchtelingen dat verdrinkt nog wat te beperken!

Wow deze post is eigenlijk superongrappig! Sorry folks. Hopelijk volgende keer!

Ik zal dan toch maar afsluiten met een mopje: het is wit en het ontploft!

HAHAHAHAHA!

Ok tot snel, het ga jullie goed!

MC ‘ietsdatgiet’ Gieter

REEDS VERSCHENEN IN DE REEKS IETSDATGIET IN DE VS
1. Stupid Americans
2. Survival of the Cutest

Just write what you're thinking right now!