Categories
Dick Weyls News

Fashion Team eist meer middelen: ‘Zonder design zal Bearhole niet overleven’

Met een geslaagde T-shirtverkoop in het kielzog trekt topdesigner Barthobalducq Fond-du-Bois de la Coutoire Garnier aan de alarmbel. ‘Weyls investeert te weinig in mode. Hiermee hypothekeert hij zijn eigen toekomst’.

Het zijn straffe woorden van de Chief Fashion Officer, vorige week nog bejubeld voor zijn puike shirtontwerp. Maar Fond-du-Bois is niet bang om de knuppel in het hoenderhok te gooien. “Ik wil van dit momentum gebruik maken om het financiële wanbeleid bij Bearhole aan te kaarten. Zodra ik een hoenderhok zie zal ik het dus inderdaad niet nalaten om er een van mijn knuppels in te werpen” aldus de vastberaden designguru en bovendien notoir knuppelverzamelaar.

Dat de modedienst bij Bearhole systematisch onderbetaald wordt is een publiek geheim. Fond-du-Bois vindt het onaanvaardbaar dat andere diensten, zoals de Dienst Persoonlijke Verrijking van de CEO, dan weer wel bijkomende middelen krijgen.

CEO Dick Weyls reageert onthutst, maar geeft wel aan werk te willen maken van een duurzaam beleid inzake haute couture. “Mode is een hoeksteen van onze werking. De succesvolle T-shirtverkoop bewijst dat eens te meer. Ik zal er de komende weken strikt op toezien dat ons Fashion Team de nodige herinvesteringen krijgt” verduidelijkt een pittige Weyls. Hoe de CEO precies te werk zal gaan is momenteel nog koffiedick kijken.

Door vliegend reporter Bobby Rundfunk

One reply on “Fashion Team eist meer middelen: ‘Zonder design zal Bearhole niet overleven’”

Just write what you're thinking right now!